NYT SE ON TOTTA, 
UNELMASTA TULI TOTTA!

Veiko on aina halunnut auttaa muita ihmisiä. Nyt hän haluaa auttaa myös kollegoitaan menestymään urallaan. Ajatus muiden auttamisesta on kantanut Veikoa myös vaikeimpina aikoina. Se on myös antanut hänelle voimaa. Työskentelemällä siivousyrityksessä hän auttaa asiakkaita tavoittamaan mahdollisimman hyvän puhtaustason. Työntekijöitä hän puolestaan auttaa tarjoamalla heille työpaikan, jossa turvallisuus ja viihtyvyys on taattu. Toisille siivousyrityksille Veiko tarjoaa Etunti-ohjelmistokokonaisuuden sekä hyödyllisen kannattavuuslaskurin. Sen avulla yritykset voivat organisoida työnsä kannattavammiksi. On ehkä kummallista, että siivousalan yrittäjä haluaa auttaa toista alansa yrittäjää menestymään jakamalla neuvoja ja ohjeita. Mutta totta se on. Siksi Veiko perusti Siivousyliopiston. Nyt se on auki ja Siivousyliopistoon ovat tervetulleita kaikki siivousalan yrittäjät ja alalle aikovat. 

Veiko Poldkivi siivousyrittäjä
Veiko Põldkivi – Siivousyliopiston perustaja

Miksi Siivousyliopisto?

Veiko on aina halunnut auttaa muita ihmisiä. Nyt hän haluaa auttaa myös kollegoitaan menestymään urallaan. Hän perusti tätä varten Siivousyliopiston, joka toimii netissä ja joka auttaa muita siivousalan yrittäjiä ja myös siivousalalle vasta aikovia henkilöitä. Veiko tietää omasta kokemuksestaan, että siivousalan yrittäjä on usein lukuisten ongelmiensa kanssa aivan yksin ja apua ongelmiin on monesti hankala saada. Siivousalan yrittäjä kohtaa usein urallaan ongelmia, kuten esimerkiksi työntekijöiden rekrytoinnin vaikeus, yrityksen kannattavuushaasteet ja erilaiset haastavat henkilöstöongelmat. On erittäin raastavaa ja voimia vievää yrittää selviytyä tästä kaikesta eteen tulevasta aivan yksin. Siivousyliopistossa yrittäjä saa tukea muilta yrittäjiltä. 

Millaista apua Siivousyliopistossa on tarjolla?

Veikon perustamassa Siivousyliopistossa siivousalan yrittäjä saa apua moniin alalla eteen tuleviin ongelmiinsa. Siivousyliopiston kautta yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa muun muassa apua palveluiden myyntiin, parhaita niksejä hyvään asiakaspalveluun, neuvoja työntekijöiden rekrytointiin ja työntekijöiden perehdyttämiseen, vinkkejä työntekijöiden motivointiin sekä lisäksi myös arvokkaita neuvoja monikulttuurilliseen työympäristöön. 

Veikon tarina

Veiko Pöldkivi on rautainen siivousalan ammattilainen, jolla on kokemusta kyseiseltä alalta jo yli 14 vuoden ajalta. Näihin vuosiin mahtuu niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin. Veiko perusti siivousyrityksen vaimonsa kanssa jo vuonna 2005, jolloin hänellä ei ollut vielä minkäänlaista kokemusta siivousalasta ja sen eteen tuomista lukuisista haasteista. Pian oman yrityksen perustamisen jälkeen hän päätti kuitenkin lähteä opiskelemaan kahdeksi vuodeksi siivousteknikon ammattitutkintoa, jolloin hänestä tuli siivousalan vahva ammattilainen. Melko nopeasti ammattiin valmistumisensa jälkeen hän kuitenkin huomasi, että alaan liittyviä mieltä askarruttavia kysymyksiä tuli aina vain lisää ja niihin hänen oli todella vaikea saada vastauksia mistään. Hän huomasi, että myös useimmilla muilla alalla toimivilla yrittäjillä oli täysin samoja haasteita kuin hänellä ja lukuisia kysymyksiä, jotka askarruttivat heidän mieltään. 

Nykyisin Veiko Pöldkivi työskentelee liiketoimintajohtajana Sivex Oy:ssä. Sivex Oy työllistää nykyisin kaikkiaan 35 siivousalan ammattilaista. Asiakkaita yrityksellä on pääkaupunkiseudulla yhteensä noin 400. Sivex Oy:n liikevaihto on 1 000 000€. 

Vuonna 2015 Veiko Pöldkivi valittiin Vantaan vuoden yrittäjäksi. Veiko on myös kehittänyt nerokkaan pilvipohjaisen ohjelman, jolla on mahdollista helposti ja yksinkertaisesti seurata työaikaa. Sen tarkoitus on työprosessien helppo tehostaminen ja työntekijöiden viihtyvyyden parantaminen sekä tietysti myös asiakaskokemusten parantaminen. 

Siivousyliopisto on kokeilemisen arvoinen mahdollisuusVeiko toivoo, että Siivousyliopiston avulla hän voi auttaa muita siivousalan yrittäjiä käytännönläheisesti. Tarkoituksena on myös, että yrittäjät voivat verkostoitua keskenään. Tämä kaikki siksi, että alan yrittäjät voivat paremmin ja samalla myös koko siivousala. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed