Nyt se on totta. Unelmasta tuli totta!

Olen aina halunnut auttaa muita. Pelkkä ajatus siitä, että voin auttaa muita, on kantanut minua koko elämäni ja antanut minulle valtavasti voimaa jaksaa myös vaikeina aikoina.

Siivousyrityksessä työskennellessäni autan asiakkaita tavoittelemaan parempaa puhtaustasoa. Työntekijöitä taas autan tarjoamalla heille turvallisen ja viihtyisän työpaikan. Muille siivousyrityksille tarjoan Etunti-ohjelmistokokonaisuuden ja kannattavuuslaskurin, joilla siivousyritykset pääsevät organisoimaan työtään kannattavammin.

Onhan se tietysti outoa, että toinen siivousalan yrittäjä auttaa muita siivousyrityksiä jakamalla omia kokemuksiaan ja ammattitaitoaan sekä myös epäonnistumisiaan.

Siivousyliopisto on perustettu

Se on nyt niin totta kuin vaan voi olla. Unelmasta tuli totta!

Siivousyliopisto on perustettu ja on auki. Kaikki siivousalan yrittäjät ovat tervetulleita mukaan. Olet sitten vasta aloittanut tekijä tai vanha konkari, tule mukaan! Yhdessä pärjäämme paljon paremmin.

Paljon on vielä tulossa ja paljon hyviä juttuja odottaa vielä tekemistä. Pyydän vaan kärsivällisyyttä, koska se mitä kaikkea tulen tulevaisuudessa jakamaan sinulle räjäyttää taivaan auki. Voit olla varmaa, että odottelu kannatta!

Tiedän, että siivousyrityksen pyörittäminen on vaikeaa, raskasta ja taloudellisesti haastava työtä. Siivousyrityksen perustaminen onkin helppoa, mutta heti kun palkkaat työntekijöitä ja tavoittelet kasvua, asiat mutkistuvat. Tajusin tämän itse, kun yritys kasvoi miljoonabisnekseksi ja työntekijöitä palkattiin kymmeniä.

Yrittäjä usein siinä tekemisen keskellä laittaa itsensä likoon aika kovastikin ja kiire ja stressi on jokapäiväistä. Tiedän sen kaiken, koska olen tämän jännittävän toiminnan keskellä joka päivä.

Minulla on siivousalalta melkein 15 vuoden ammattitaito ja kokemus. Lisäksi olen valmistunut ammattiopistossa siivousteknikoksi.

Yhdessä vaimoni kanssa olemme kokenut siivousalan huonot ja hyvät sekä jännittävät hetket, ja vielä nytkin hiljattain minut päästiin yllättämään. Luulin, että olen nähnyt kaiken. Tämä vaan todistaa sen, että tarvitsemme muiden tukea. Tukea niiltä, jotka ymmärtävät meidän arjen haasteet.

Miksi perustin siivousyliopiston?

Koska yksin on niin vaikeaa ja yksinäistä. Olet sen varmasti itsekin huomannut, miten vaikeaa joskus voi olla ja miten paljon vaivaa olet nähnyt oman unelmasi eteen. Olet varmasti usein pysähtynyt ja miettinyt, onko tämä kaikki sen arvoista, että terveys pettää, perheellesi ei jää aika ja myös taloudellinen hyvinvointisi kärsii.

Voit ehkä jälkeenpäin olla ylpeä saavutuksistasi, mutta olen varma, että sisimmässäsi sinäkin haluat tulla hyväksytyksi ja saavuttaa unelmasi paljon helpommin, kärsimättä niin valtavasti.

Useiden tutkimuksien mukaan, yrittäjät arvostavat eniten sitä, että voivat valita omat työaikansa vapaasti.

Mutta silloin kun yritys ja työ vie sinut mukaan syvälle ja vielä syvemmälle, et edes huomaa enää, että sinä et johda enää yritystäsi, vaan yritys johtaa sinun elämääsi. Jotkut jopa kieltävät sen ja sanovat, että tämä kuulukin olla osa yrittäjyyttä. Tiedän sen, koska olen yritykseni kanssa ja henkilökohtaisestikin kaksi kerta työurani aikana ollut syvästi pohjassa, niin pohjassa, että itketti kovasti ja kaikesta luopuminen oli todella lähellä.

Sinnikkyys, nöyryys ja muiden auttaminen on kantanut minua eteenpäin.

Tiedän omasta kokemuksestani, että parempikin tie on olemassa, kun osaa ja rohkenee kysyä muilta apua ja tukea.

Tule siis mukaan Siivousyliopistoon, autetaan toisiamme rohkeasti.

Sinulla on varmasti omat menneisyyden muistosi, hyvät ja huonot kokemuksesi. Mitä jos jakaisit niitä elämänkokemuksiasi muille? Tule ja kerro meille kaikille rohkeasti omista kokemuksistasi, näytä kaikille, että parempikin tie on olemassa.

Ajattelen itse aina, että minulta ei ole olleenkaan pois se, jos pääsen auttamaan muita, päinvastoin, minun päiväni on onnellisempi, kun saan tehtyä jonkin pienen hyveen muille.

Tee siis omasta unelmastasi totta!

Tiedän, että olet erittäin kiireinen, siksi kerronkin seuraavassa videossa lyhyesti yhden siivousyrittäjän salaisesta toiveesta. Tämän siivousyrittäjän toive kertoo aika hyvin, miltä meidän sisimmässämme ihan oikeasti tuntuu. Kerron vielä lisäksi siivousyrittäjän kymmenestä sivuammattista. Lupaan, että tämä on aika hauskaa.

Jos sinäkin rohkea yrittäjä haluat auttaa aidosti muita, tule mukaan. Tehdään yhdessä tästä ammattista parempi ja sitä kautta parempi maailma muille, myös meille itsellemme. Autetaan niitä, jotka aidosti tarvitsevat apua eniten.

Liity Siivousyliopistoon nyt!

Siistiä, että luit tämän ja olet mukana!

Nähdään pian!
Veiko Poldkivi
Siivousyliopisto