Kohti menestyneempää siivousyritystä - palkitse työntekijöitäsi täysin uudella tavalla!

Siivousyrittäjä! Oletko koskaan miettinyt, miten voisit parantaa työntekijöidesi sitoutumista, kasvattaa yrityksesi tuloksia ja samalla turvata tulevaisuutesi teknologian avulla? 

Jos vastauksesi on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Siivousyliopisto tarjoaa innovatiivisen ja turvallisen palkitsemisjärjestelmän, joka tuo uudenlaisia mahdollisuuksia sekä sinulle että työntekijöillesi.

Tutustu uuteen palkitsemisjärjestelmään ja opi, kuinka voit hyödyntää digitaalisen maailman kehitystä ja ansaita lisätuloja yksinkertaisesti ja turvallisesti. Tule mukaan ja luo uusi tulevaisuus siivousalalle!

Luotettavaa apua siivousalan henkilöstön palkitsemiseen

Siivousalan yrittäjä, tunnetko seuraavat haasteet? Onko työntekijöiden vaihtuvuus korkeaa, onko työn laatu kärsinyt tai kulutatko paljon aikaa johtamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen? Onko työntekijöiden motivointi haasteellista, ja tuntuuko henkilöstön hyvinvoinnin ylläpitäminen jatkuvan taistelun kaltaiselta?

Nämä ongelmat saattavat tuntua oravanpyörältä, josta on vaikea päästä irti ilman ulkopuolista tukea. Kustannukset kohoavat, kun joudut jatkuvasti ratkomaan työnjohdollisia haasteita ja rekrytoimaan uutta henkilöstöä.

 Joskus työntekijöiden kiittäminen ja palkitseminen unohtuu kiireisessä rutiinissa. Tämän tärkeän asian unohtuminen on kuitenkin suuri riski, josta voi seurata vielä suurempia ongelmia: huonoa asiakaspalautetta, ongelmia työyhteisössä, irtisanoutumisia tai jopa konkurssi.

Löydä ratkaisu näihin ongelmiin ja muuta yrityksesi kulttuuria uudenlaisen palkitsemisjärjestelmän avulla. Kehitä työyhteisöäsi, joka on motivoitunut, sitoutunut ja tuottava – ja näe, kuinka se vaikuttaa positiivisesti yrityksesi tuloksiin ja työntekijöiden tyytyväisyyteen!

Tarvitsetko apua työnjohdollisissa haasteissa?

Siivousyliopisto tarjoaa luotettavaa apua sinulle, kun haluat löytää ratkaisun jatkuviin työnjohdollisiin haasteisiin.

Palkitsemisjärjestelmäni voi auttaa juuri sinua ratkaisemaan jatkuvat rekrytointihaasteet, parantamaan työntekijöiden sitoutumista sekä parhaimmillaan lisätä asiakkaidesi tyytyväisyyttä! Varaa maksuton neuvontapuhelu nyt.

Veiko Poldkivi

17 vuoden kokemukseen pohjautuva uusi palkitsemisjärjes-telmä

Olen Veiko Poldkivi, Siivousyliopiston perustaja. Olen johtanut siivousalan yritystä jopa 17 vuoden ajan ja tiedän tarkalleen alan haasteet ja mitä niille voidaan tehdä.

Kokemukseni pohjalta olen kehittänyt uuden palkitsemisjärjestelmän. Palkitsemisjärjestelmä johtaa erinomaisiin liiketoiminnallisiin tuloksiin, onnellisempien ja sitoutuneempien työntekijöiden myötä.

Palkitsemisjärjestelmä hyödyntää tulevaisuuden teknologioita ja toimii hieman kuin bonusjärjestelmä, jonka avulla työntekijöitä voidaan palkita heidän panoksestaan ja sitouttaa yritykseesi. Varaa maksuton neuvontapuhelu kanssani ja keskustellaan lisää!

Kenelle tämä on tarkoitettu?

Ratkaisuni on suunnattu erityisesti siivousyrittäjille, jotka johtavat 5 – 20 henkilön siivousyritystä. Tiedän, että tämän kokoisissa siivousyrityksissä rekrytointihaasteet ovat suurimpia, ja haluan auttaa sinua löytämään ratkaisut näihin haasteisiin.

Jos olet siivousalan yrittäjä ja seuraavat edut herättävät kiinnostuksesi, Siivousyliopiston palkitsemisjärjestelmä sopii juuri sinulle:

Helppo ja turvallinen tapa hyödyntää digitaalisen maailman kehitystä

Palkitsemisjärjestelmä tarjoaa turvallisen ja helpon tavan sijoittaa ja hyötyä teknologiasta sekä digitaalisen maailman jatkuvasta kehityksestä.

Ansaitse lisätuloja

Ansaitse passiivista tuloa, mikä voi merkittävästi lisätä yrityksesi taloudellista hyvinvointia ja tuo turvaa vaikeinakin aikoina.

Yksinkertaisuus, turvallisuus ja vapaus

Järjestelmä on helppokäyttöinen, turvallinen ja se antaa sinulle vapauden valita, mihin haluat sijoittaa.

Vaihtoehtoinen tulonlähde

Palkitsemisjärjestelmä tarjoaa sinulle uudenlaisen tavan ansaita tuloja perinteisten tulovirtojen lisäksi

Pääsy varhaisvaiheen sijoituksiin

Palkitsemisjärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää varhaisvaiheen sijoituksia, jotka voivat tarjota merkittäviä tuottoja.

Turvaa tulevaisuutesi teknologian avulla

Hyödynnä teknologian tarjoamat mahdollisuudet ja turvaa tulevaisuutesi. Palkitsemisjärjestelmä tarjoaa sinulle välineet kasvaa ja kehittyä teknologian tahdissa.

Suojaa muuttuvassa talousympäristössä

Palkitsemisjärjestelmä on tarkoitettu toimivaan paremmin muuttuvassa talousympäristössä ja pyrkii siihen, että inflaation vaikutukset eivät vaikuttaisi niin suuresti sijoitettuun pääomaan. Tämä tuo turvaa vaikeina aikoina.

Kiinnostuitko? Varaa maksuton neuvontapuhelu, joka on suunniteltu siivousyrittäjälle

Haluatko tietää lisää siitä, miten palkitsemisjärjestelmäni voi auttaa juuri sinua? Tarjoan sinulle maksuttoman tunnin mittaisen neuvontapuhelun, jossa käymme läpi henkilöstöön liittyviä haasteitasi ja kartoitamme yhdessä, kuinka uusi palkitsemisjärjestelmäni voisi tukea sinua ja yritystäsi.

Parempi sitoutuminen, laadukkaampi työn jälki, parempia tuloksia!

Kun toimin aiemmin siivousyrittäjänä, palkitsemisjärjestelmä toi merkittäviä tuloksia. Työntekijöiden vaihtuvuus laski ja työntekijöiden työsuhteen kesto pidentyi keskimäärin kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen – jopa pidempään! Tämä on saanut aikaan sen, että työntekijät ovat sitoutuneempia, tekevät laadukkaampaa työtä ja jaksavat paremmin. Näin ollen palkitsemisjärjestelmä maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa.

Ennen käyttöönottoa

Siivousyrityksessäni työntekijöiden vaihtuvuus oli suurta ja työnjohdollisia haasteita oli paljon. 

Työnjohto joutui jatkuvasti etsimään ja perehdyttämään uusia työntekijöitä. Tämä vei aikaa ja resursseja, jotka olisi voitu käyttää paremmin.

Käyttöönoton jälkeen

Uuden palkitsemisjärjestelmän käyttöönoton jälkeen muutos oli merkittävä. Työntekijät tunsivat, että heitä arvostetaan ja heidän työpanoksensa huomioitiin.

Jatkossa työntekijät olivat motivoituneempia ja työn laatu parani. Työntekijöiden vaihtuvuus väheni, ja minä sekä yritykseni säästivät kallista aikaa ja rahaa!

Mitä hyötyä järjestelmästä on?

Henkilökohtainen onnistumiseni on luotettava todiste siitä, että palkitsemisjärjestelmä toimii käytännössä. Uuden palkitsemisjärjestelmän käyttöönotto on johtanut muun muassa seuraaviin tuloksiin:

  • Työntekijävaihtuvuus on laskenut merkittävästi
  • Työntekijöiden työsuhteen kesto on pidentynyt keskimäärin kuudesta kuukaudesta jopa kahteen vuoteen
  • Työntekijät ovat motivoituneempia ja tekevät laadukkaampaa työtä
  • Työntekijät jaksavat paremmin töissä ja heillä on vähemmän sairauspoissaoloja
  • Työnjohdollinen aika tehostuu ja voitte keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen

Palkitsemisjärjestelmä myös säästää sinulta aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. 

Hyödyt työntekijälle

Tämän ainutlaatuisen palkitsemisjärjestelmän avulla työntekijä ei vain ansaitse palkkaa, vaan myös säästää ja vaurastuu. Jokainen työnantajan tekemä sijoitus on ikään kuin ylimääräinen bonus, joka kasvattaa työntekijän varallisuutta ajan myötä.

Siivousyliopiston palkitsemisjärjestelmä ei tarjoa vain taloudellisia etuja, vaan myös ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Pääset mukaan digitaalisen maailman ja sijoittamisen kiehtovaan universumiin, joka voi avartaa näkökulmiasi ja tarjota uusia työkaluja henkilökohtaiseen ja taloudelliseen kehitykseesi. Tämä kokemus voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin taloudellista maailmaa ja lisätä samalla tietämystäsi siitä, miten teknologia voi vaikuttaa uraasi ja tulevaisuuttasi.

Työsuhteen päättyessä tai eläköityessä kaikki sijoitetut varat ovat työntekijän omaisuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmä toimii myös eräänlaisena eläkejärjestelmänä, joka auttaa työntekijää valmistautumaan tulevaisuuteen taloudellisesti.

Työntekijä voi itse vaikuttaa sijoituskohteen valintaan. Tämä lisää työntekijän autonomiaa ja mahdollistaa henkilökohtaisten taloudellisten tavoitteiden ja riskinottokyvyn huomioimisen.

Työntekijällä on mahdollisuus lunastaa sijoitukset milloin tahansa. Tämä lisää joustavuutta ja turvaa, sillä työntekijä tietää, että hänellä on aina pääsy näihin varoihin, jos hän tarvitsee niitä.

Rahaston tuotteet kerryttävät tuottoja jopa seuraavat 10 vuotta ja pidempään. Tämä tarkoittaa, että työntekijän sijoitukset eivät vain makaa tilillä, vaan ne tuottavat aktiivisesti lisää varallisuutta pitkän aikavälin sijoitusten kautta.

Hyödyt yrittäjälle

Palkitsemisjärjestelmäni on suunniteltu helpottamaan sinun työtäsi ja vähentämään stressiä. Voit luottaa siihen, että minulla on kokemusta ja tietotaitoa auttaa sinua kohentamaan henkilöstön motivaatiota ja sitoutumista.

Minun kanssani et ole yksin. Saat kaiken kokemukseni käyttöösi ja tukea haastaviin henkilöstöjohdollisiin ongelmiin.

Käyttöönottoprosessissa saat myös selkeät ohjeet ja koulutuksen järjestelmän käyttöön. Tämän lisäksi tarjoan jatkuvan tuen, joka varmistaa, että saat järjestelmästä maksimaalisen hyödyn.

Palkitsemisjärjestelmäni on rakennettu auttamaan sinua hallitsemaan työntekijöiden motivointia ja sitoutumista tehokkaasti. Järjestelmä vähentää aikaa, jota normaalisti käytät ongelmanratkaisuun ja henkilöstöhallintoon. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä tuottavampaan työhön ja yrityksen kasvattamiseen.

Kun työntekijäsi ovat motivoituneempia ja sitoutuneempia, heidän työpanoksensa kasvaa ja yrityksen tuottavuus sekä tulokset paranevat. Tämä johtaa parempaan liiketoiminnan kannattavuuteen ja kilpailukykyyn.

Innovatiivinen palkitsemisjärjestelmä saa työntekijät tuntemaan, että heidän työpanostaan arvostetaan. Tämän seurauksena he ovat motivoituneempia ja sitoutuneempia työhön sekä työpaikkaan, mikä lisää yrityksen menestymisen mahdollisuuksia.

Kun työntekijät ovat motivoituneita, he ovat myös aloitteellisempia. He etsivät aktiivisesti tapoja tehdä työnsä paremmin ja tehokkaammin, mikä auttaa yritystä kasvamaan ja kehittymään.

Vaikka palkitsemisjärjestelmään liittyy taloudellinen panostus, se on pieni verrattuna sen tarjoamiin hyötyihin. Palkitsemisjärjestelmän avulla yritys voi parantaa tuloksiaan ja kasvattaa voittojaan, mikä tekee siitä palkitsevan investoinnin.

Ohjeet palkitsemisjärjes-telmän käyttöönottoon

Vaihe 1: Työnantaja päättää motivoida työntekijöitä Siivousyliopiston palkitsemisjärjestelmällä. Palkitsemisjärjestelmä rakennetaan tavoitteidesi sekä henkilöstön toiveiden mukaan, tukemaan henkilöstön motivaatiota ja yrityksen kasvua. 

Vaihe 2: Palkitsemisjärjestelmän optimaalisin sijoitusväli on 3 kuukautta, mutta se voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Voit siis sijoittaa täysin omassa tahdissasi. Alkupanoksen suuruus on vähintään 100 €. Tämä tarkoittaa, että vuoden aikana tehdään yhteensä neljä sijoitusta jotka ovat suuruudeltaan yhteensä 400€.

Vaihe 3: Jokaisesta sijoituksesta 10% palautetaan takaisin yrittäjälle. Palautus tapahtuu palkkiojärjestelmän kautta.

Vaihe 4: Palautunut summa voidaan käyttää uudelleen esimerkiksi työntekijöiden palkitsemiseen tai sijoittaa uudelleen palkitsemisjärjestelmään.

Vaihe 5: Järjestelmä jatkuu tällä tavalla, mikä luo syklin, jossa työntekijöiden sijoitukset kasvavat ajan myötä: tämä tuo turvaa tulevaisuuteen sekä lisää motivaatiota ja työhön sitoutumista. 

Esimerkki palkitsemisjärjestelmän käytöstä yhden työntekijän osalta:

Kuukausi

Työnantajan sijoitus (€)

10% palautus (€)

0 kk

100€ + työn.sivu.k. n. 60% 60€

10€

3 kk

100€ + työn.sivu.k. n. 60% 60€

10€

6 kk

100€ + työn.sivu.k. n. 60% 60€

10€

9 kk

100€ + työn.sivu.k. n. 60% 60€

10€

Yhteensä

400€ + työn.sivu.k. yht. n. 240€

40€

Oheinen taulukko osoittaa, kuinka palkitsemisjärjestelmä toimii yhden vuoden aikana. Jokaisen kolmen kuukauden välein tehdyn sijoituksen jälkeen 10% palautetaan yritykselle. Vuoden lopussa työnantaja on sijoittanut yhteensä 400 euroa, josta 40 euroa on palautettu yritykselle. Tämä summa voidaan käyttää uudelleen palkitsemisjärjestelmässä tai yrityksen muihin tarpeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Lue oheiset vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja varaa maksuton neuvontapuhelu kanssani, jossa kerron sinulle kuinka palkitsemisjärjestelmä voi auttaa juuri sinua.

Kyllä, tarjoan mahdollisuuden testata palkitsemisjärjestelmääni ennen laajempaa käyttöönottoa esimerkiksi pienemmässä työntekijäryhmässä.

Palkitsemisjärjestelmässäni hyödynnetään tulevaisuuden teknologiaa, joka mahdollistaa työntekijöiden tehokkaan ja oikeudenmukaisen palkitsemisen. Lisätietoja saat varaamalla maksuttoman neuvontapuhelun.

Järjestelmän käyttöönotto ja käyttäjien kouluttaminen vie tyypillisesti noin 1-2 kuukautta, mutta aikataulu voi vaihdella yrityksen koosta ja tarpeista riippuen.

Investointi palkitsemisjärjestelmään maksaa itsensä takaisin pidemmällä aikavälillä. Työntekijöiden parempi sitoutuminen, laadukkaampi työ ja pienempi vaihtuvuus tuovat säästöjä, jotka ylittävät järjestelmän kustannukset.

Olen kehittänyt järjestelmän erityisesti siivousalan yrityksille ja se on testattu ja validoitu, kun johdin siivousalan yritystä jopa 17 vuoden ajan. Tarjoan myös sinulle mahdollisuuden kokeilla järjestelmää pienemmässä työntekijäryhmässä ja selvitän, kuinka järjestelmä toimisi teillä.

Tulokset voivat vaihdella yrityksen koosta, henkilöstön määrästä ja olemassa olevista haasteista riippuen. Tyypillisesti ensimmäiset merkittävät tulokset näkyvät 3-6 kuukauden sisällä.

Ota askel kohti modernimpaa siivousalaa!

Henkilöstön sitouttaminen ja motivointi siivousalalla ei ole helppoa. Tiedän myös, että oikein toteutettu palkitsemisjärjestelmä voi tehdä suuren eron. 17 vuoden kokemukseni ja menestykseni siivousalan yrityksen johtamisessa on todiste siitä, että tämä järjestelmä toimii. Ota askel kohti ratkaisua ja varaa aika neuvontapuhelu kanssani jo tänään!

Varaa maksuton neuvontapuhelu kanssani oheisesta varauskalenterista