fbpx
Digisten Oy, Y-tunnus: 2751718-1

Hämeentie 157, 6 krs, h 9. 00560 Helsinki

Tältä sivulta löydät Digisten Oy: n asiakas- ja markkinointirekisterin sekä käyttäjätunnusten ylläpitoon henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 §:n mukaiset rekisteriselosteet.

Rekisterin yhteyshenkilö: Veiko Poldkivi, Digisten Oy n, liiketoiminnanjohtaja. siivousyliopisto(at)gmail.com

Verkkosivustomme osoite on: https://siivousyliopisto.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Siivousyliopisto.fi verkkosivuilla suostumus pyydetään pääsääntöisesti lomakkeen täyttämisen yhteydessä ns. opt-in-periaatteella. Ilman suostumusta emme lähtökohtaisesti pysty tarjoamaan palvelua, kuten lähettämään pyydettyä opasta tai uutiskirjettä.

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Käyttäjien tunnistaminen
  • Palveluiden tuottaminen ja toimittaminen
  • Laskutus
  • Liiketoiminnan, verkkosivustojen ja Palveluiden kehittäminen, suunnitteleminen ja analysoiminen
  • Markkinointitarkoituksiin
  • Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • Sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi
  • Palveluidemme kohdentaminen

Tietojen keräämisen tarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelujen toteuttaminen
  • asiakas- ja kävijätapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen
  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen
  • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Sosiaalisen median liitännäiset

Siivousyliopisto.fi sivustoilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin yhteisöliitännäisiä). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen sosiaaliseen median palveluun. Näihin siivousyliopisto.fi sivustoilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Integratalla ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä siivousyliopisto.fi ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

Kenelle jaamme tietosi

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Joltain osin alihankkijat tai palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle. 

Huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Maksuliikenteen tiedot

Maksujen välittäjänä toimii Checkout.fi. Joissakin tapauksissa maksujen välitys toteutetaan laskulla. Laskujen lähetys on ulkoistettu yrityksen ulkopuolelle. Laskujen lähettäjä saa asiakkaan laskutustiedot yritykseltä. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sinulla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkinointi- ja mielipidetutkimusta varten.

Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää osoitteeseen:

siivousyliopisto(at)gmail.com

Kuinka suojelemme henkilötietojasiR

Parhaista ponnisteluista huolimatta mikään internetin tiedonsiirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmuoto ei ole täysin turvallinen. Yritys ei voi taata täyttä turvallisuutta. Jos yrityksen tietoon tulee tietoturvarikkomus, se ilmoittaa siitä asianosaisille käyttäjille, jotta he voivat tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet. Yritys sitoutuu ilmoittamaan asiakkailleen kaikista heidän tilinsä turvallisuutta koskevista asioista ja tarjoamaan heille kaikki tarvittavat tiedot, jotta he voisivat täyttää omat lakisääteiset ilmoitusvelvollisuudet.

Muut mahdolliset oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus, mikäli olet tyytymätön yritykselle lähettämäsi valituksen käsittelyyn. Valitus tehdään valvontaviranomaiselle. http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html | tietosuoja@om.fi

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla siivousyliopisto(at)gmail.com

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty16.04.2019

Valikko
0